Tak, możesz wstrzymać plan na jeden, dwa lub trzy miesiące, pominąć następną płatność albo wybrać nowy termin płatności na stronie Mój plan.
- Otwórz Mój plan.
- Naciśnij Zarządzaj lub zrezygnuj.
- Wybierz wstrzymanie planu, pominięcie następnej płatności lub nowy termin płatności.
Gdy wstrzymasz plan
Podczas wstrzymania planu nie pobieramy opłat, a cena pozostaje taka sama. Dostęp trwa do końca opłaconego okresu. Wstrzymanie nigdy nie wydłuża tego okresu.
Po zakończeniu przerwy plan zostanie wznowiony.
Gdy pominiesz lub przesuniesz płatność
Pominięcie następnej płatności lub wybranie nowej daty przesuwa płatność. Nie wydłuża dostępu, który trwa do końca opłaconego okresu.
Jeśli wolisz zrezygnować, zobacz Jak zrezygnować z planu?


















