Fiecare persoană are propriul nume de utilizator și se conectează cu propriul e-mail pe un dispozitiv comun. Apasă-ți numele din partea de sus a paginii, apasă Deconectare, iar următoarea persoană se conectează cu propriul e-mail și un cod.
- Apasă-ți numele din partea de sus a paginii.
- Apasă Deconectare.
- Următoarea persoană se conectează cu propriul e-mail și codul trimis la acea adresă.
Fiecare își păstrează propriul raft, locul în fiecare carte și limba. Află mai multe despre cum îți păstrează biblioteca locul în carte.


















