Każda osoba ma własne dane logowania i loguje się na wspólnym urządzeniu własnym adresem e-mail. Naciśnij swoje imię u góry strony, naciśnij Wyloguj się, a następna osoba zaloguje się własnym adresem e-mail i kodem.
- Naciśnij swoje imię u góry strony.
- Naciśnij Wyloguj się.
- Następna osoba loguje się własnym adresem e-mail i kodem wysłanym na ten adres.
Każda osoba zachowuje własną półkę, zapisane miejsce w każdej książce i język. Dowiedz się więcej o tym, jak biblioteka zapamiętuje miejsce w książce.


















