Zaloguj się, otwórz Mój plan i znajdź sekcję Twoje gospodarstwo domowe. Wpisz imię i adres e-mail zapraszanej osoby, a następnie naciśnij Wyślij zaproszenie.
- Zaloguj się.
- Otwórz Mój plan.
- Znajdź sekcję Twoje gospodarstwo domowe, aby sprawdzić, ile miejsc pozostało.
- Wpisz imię i adres e-mail zapraszanej osoby.
- Naciśnij Wyślij zaproszenie.
Zaproszona osoba otrzyma e-mail z przyciskiem Zaakceptuj i zacznij czytać. Naciska go, następnie naciska Zaakceptuj i zaloguj się i loguje się kodem wysłanym przez nas e-mailem, bez hasła. Ma własną półkę, zapisane miejsce w każdej książce i własny język.
Jeśli zaproszenie nie dotarło
Poproś zaproszoną osobę o sprawdzenie folderu ze spamem, a następnie naciśnij wyślij ponownie obok jej imienia. Jeśli przy niewykorzystanym zaproszeniu widnieje napis zaproszenie wygasło, naciśnij wyślij ponownie. Jeśli nadal nie może znaleźć zaproszenia, napisz do nas, a odpowiemy e-mailem.
Usuwanie osoby
Możesz usunąć osobę w dowolnej chwili. Od razu straci dostęp. Możesz też anulować zaproszenie, które nie zostało wykorzystane.
Każda osoba może należeć do jednego gospodarstwa domowego. Osoba, która ma już własny plan, nie może dołączyć, ponieważ ma dostęp do biblioteki na własnym koncie. Zaproszenia działają, dopóki plan jest aktywny.


















