Alle har deres eget login og logger ind med deres egen e-mail på en delt enhed. Tryk på dit navn øverst på siden, tryk på Log ud, og så logger den næste person ind med sin egen e-mail og en kode.
- Tryk på dit navn øverst på siden.
- Tryk på Log ud.
- Den næste person logger ind med sin egen e-mailadresse og koden, der sendes til den adresse.
I beholder hver jeres egen boghylde, position i hver bog og sprog. Læs mere om, hvordan biblioteket husker, hvor du er nået til.


















